Kuukautiskierto ja terveys

Kiertotietoisuutta opettelevat kehittävät itselleen uuden elämäntaidon, jota kutsutaan kehonlukutaidoksi. Kehonlukutaitoisena paitsi ymmärrät ja pystyt helposti seuraamaan omaa hedelmällisyyttäsi ja terveyttäsi, voit myös helpommin tehdä tietoon perustuvia päätöksiä mitä tulee omaan kehoosi ja seksuaali- ja lisääntymisterveyteesi. Kuukautiskiertosi on ikkuna paitsi hedelmällisyyteesi, myös kokonais- ja pitkäaikaisterveyteesi. Naiskehon toimintaan kuuluu olennaisena osana ne hormonaaliset vaihtelut, joita kuukautiskierron syklinen luonne tuo mukanaan ja normaalin kuukautiskierron ylläpitämä hormonitasapaino pitää yllä myös muiden kehon toimintojen tasapainoa.

Kierron kartoittamisen avulla voit löytää vastauksia moniin kuukautiskiertoon, hormonitoimintaan ja hedelmällisyyteen liittyviin häiriöihin. Kierron kartoittamisesta on hyötyä silloin kun sinulla on esimerkiksi kierto- tai vuotohäiriöitä, kärsit PMS-oireista tai kivuliaista kuukautisista, raskaus ei ota alkaakseen tai vaihdevuodet tuovat mukanaan epämiellyttäviä oireita.

Opettamani Justisse-menetelmä on suunniteltu antamaan mahdollisimman tarkkaa tietoa kuukautiskierron terveydestä: jos haluat työskennellä kanssani kuukautiskiertosi terveyden seuraamiseksi ja/tai parantamiseksi, suosittelen ilmoittautumaan Justisse-menetelmän yksilökurssille. Kaikki Justisse-menetelmän opettajat ovat kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilaisina koulutettuja tunnistamaan erilaisia kiertoon liittyviä häiriöitä ja auttamaan niiden taustalla vaikuttavien syiden selvittämisessä. Jos haluat saada kokonaisvaltaista näkökulmaa tilanteeseesi, voit myös varata yksittäisen konsultaation.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close