Konsultaatiot ja yksilötapaamiset

Kaikki kurssitapaamiset järjestetään tällä hetkellä etätapaamisina Zoomin välityksellä. 


KONSULTAATIO 70€/h

Voit varata tapaamisen kanssani jos kaipaat kokonaisvaltaista näkemystä erilaisiin seksuaali- ja lisääntymisterveyden ongelmiin. Kanssani voit keskustella myös esimerkiksi raskauteen valmistautumisesta ja raskauteen ja synnytykseen liittyvistä kysymyksistä. Voit varata konsultaation myös jos käytät jo jotakin kiertotietoisuuteen perustuvaa menetelmää, ehkäisytietokonetta tai kartoitat kiertoasi sovelluksen avulla ja haluat keskustella menetelmästäsi tai kaipaat apua karttojen tulkintaan terveysnäkökulmasta.

Ensimmäistä konsultaatiota varten täytetään laaja esititietolomake, jonka saat täytettäväksesi varattuasi ajan.

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.


JUSTISSE-MENETELMÄN JATKOTAPAAMINEN 70€/h

Jos olet käynyt Justisse-menetelmän peruskurssin, voit jatkossa varata yksittäisen jatkotapaamisen aina kun tarvitset lisätukea menetelmän käyttöön tai karttojen tulkintaan, menetelmän käyttötarkoitus muuttuu, kuukautiskiertosi parametrit muuttuvat olennaisesti tai tarvitset tukea kuukautiskiertoon, lisääntymisterveyteen tai hedelmällisyyteen liittyviin haasteisiin.

Lähetäthän minulle viimeisimmät karttasi ja muut tarvittavat dokumentit ennen tapaamista joko sähköpostitse tai käyttäen viestiportaalia.

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.


TUTUSTUMISTAPAAMINEN 15 min

Voit varata maksuttoman tutustumistapaamisen kanssani etänä jos harkitset ensimmäisen konsultaation varaamista mutta et ole varma onko tilanteesi sellainen, jossa minusta voisi olla apua. Tutustumistapaaminen toteutetaan etänä: ajan varattuasi saat varausvahvistuksen mukana zoom-linkin, jota kautta pääset tapaamiseen varaamanasi aikana.


 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close