Ryhmät ja kurssit

Tulevien luentojen ja kurssien ajankohdat löydät täältä sekä facebook-sivuiltani. Jos olet kiinnostunut järjestämään luennon tai kurssin omalla paikkakunnallasi, ota yhteyttä!

JOHDANTOLUENTO KIERTOTIETOISUUTEEN 35€/osallistuja

Järjestän säännöllisesti johdantoluentoja kiertotietoisuuteen eri paikkakunnilla. Luennolla käydään läpi muun muassa miten miehen ja naisen hedelmällisyys toimii, mitä kuukautiskierron aikana tarkalleen ottaen tapahtuu, milloin raskaus on mahdollinen ja miten kuukautiskierron tapahtumia voi kartoittaa kehon merkkejä havainnoimalla. Osallistujat saavat myös perustietoa kiertotietoisuuden käytöstä ehkäisymenetelmänä, raskauden suunnittelussa ja terveystyökaluna. Luennon aikana käydään läpi samat perusasiat kuin johdantotapaamisella, mutta opetus ei pidä sisällään yhtä yksityiskohtaisia ohjeita kierron kartoittamiseen eikä yksilöllisiä tarpeita voida huomioida samalla tavalla kuin yksilötapaamisella. Johdantoluennolta on mahdollista ostaa materiaalipaketti hintaan 35€.

JOHDATUS KIERTOTIETOISUUTEEN ETÄLUENTONA 30€/osallistuja

Johdantoluennolle on mahdollista osallistua etänä Zoomin kautta riippumatta asuinpaikkakunnasta. Etäluennolle ilmoittaudutaan etukäteen ja maksu tapahtuu etukäteen tilisiirtona tai Mobilepayn kautta. Etäluennolle osallistujien on mahdollista tilata materiaalipaketti hintaan 35€ joko etukäteen tai webinaarin jälkeen.

KIERTOTIETOISUUDEN PERUSKURSSI 300€/osallistuja

Johdantoluennon käytyäsi voit jatkaa kiertotietoisuuden opiskelua perukurssilla, jonka aikana opit kiertotietoisuuden perusteet ja saat menetelmän käyttöösi helposti ja nopeasti. Ryhmätapaamiset mahdollistavat myös toisten kokemuksista oppimisen. Opit havainnoimaan ja kuvailemaan hormonaalisista muutoksista kertovia kehon merkkejä sekä kartoittamaan ja tunnistamaan kuukautiskiertosi hedelmällisen ja hedelmättömän ajan. Lisäksi opit tunnistamaan, millainen on normaali kuukautiskierto ja miten kokonaisterveytesi heijastuu kuukautiskiertoosi.

Kurssilla opetellaan kiertotietoisuuden käyttöä luotettavana ehkäisymenetelmänä, mutta tutustaan myös kiertotietoisuuteen terveystyökaluna ja raskauden suunnittelun apuna sekä hedelmällisyyteen ja kierron terveyteen vaikuttaviin seikkoihin. Lisäksi käydään läpi kierron kartoittamista erityistilanteissa (epäsäännöllinen kierto ja kiertoon liittyvät häiriöt, imetys, vaihdevuodet). Kurssin hintaan kuuluu englanninkielinen opaskirja ja saat käyttöösi myös suomenkielisiä opetusmateriaaleja. Ryhmätapaamisia on yhteensä seitsemän ja jokaisen tapaamisen kesto on 2h. Kurssin hintaan sisältyy yksi yksilötapaaminen (1h), jolla voidaan tarkastella kunkin omia karttoja ja yksilöllistä tilannetta sekä arvioida jatkotapaamisten tarvetta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan peruskurssille mutta sitä ei juuri nyt ole tarjolla, ota minuun yhteyttä sähköpostitse sinunkiertosi@gmail.com. Aloitan peruskurssin kun kiinnostuneita on tarpeeksi. Peruskurssin voit käydä myös yksilöopetuksessa, jolloin voit aloittaa milloin tahansa ja saat juuri sinun tilanteeseesi räätälöityä ohjausta. Yksilökurssille osallistuminen on suositeltava erityisesti silloin kun sinulla on kuukautiskiertoon, lisääntymisterveyteen tai hedelmällisyyteen liittyviä haasteita, joihin kaipaat kokonaisvaltaista näkökulmaa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

MUUT KURSSIT JA TYÖPAJAT

Kursseja ja työpajoja ehkäisyyn, raskauteen, hedelmällisyyteen ja terveyteen liittyvillä teemoilla: pyydä tarjous! Esimerkkejä aiheista: kuukautiskierto ja terveys, hormonittomat vaihtoehdot raskauden ehkäisyyn, raskauteen valmistautuminen, kiertotietoisuutta terveydenhoidon ja terveysalan ammattilaisille, luonnollinen ehkäisy raskauden jälkeen, terveys ja hedelmällisyys menarkesta menopaussiin.

                                             

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close