Luennot

JOHDATUS FERTILITY AWARENESS -MENETELMIIN 25€/osallistuja 

Tällä johdantoluennolla saat tietoa kiertotietoisuudesta eli Fertility Awareness -menetelmistä ja niiden käytöstä ehkäisymenetelminä tai raskauden suunnittelussa sekä apuna kuukautiskierron terveyteen tai hedelmällisyyteen liittyvien haasteiden kartoittamisessa. Luennolla ei keskitytä mihinkään tiettyyn menetelmään vaan puhutaan kuukautiskierron kartoittamisesta ja siihen perustuvista menetelmistä yleisellä tasolla.Sisältö:

1. Kuukautiskierron kartoittamisen tieteellinen ja fysiologinen perusta
2. Mitä on Fertility Awareness? Katsaus kuukautiskierron kartoittamiseen perustuviin menetelmiin eli kiertotietoisuuteen
3. Raskauden välttäminen: Kiertotietoisuus ehkäisymenetelmänä
4. Entä kun raskaus on toiveissa? Kiertotietoisuus raskauden suunnittelussa
5. Mitä kierto kertoo? Kiertotietoisuus terveystyökaluna ja hedelmällisyys osana kehon toimintoja

Luennon hinta on 25€ / osallistuja (sis. alv. 24%). Luennon aikana tai sen jälkeen on mahdollista osallistua ja esittää kysymyksiä.

Jodatus Fertility Awareness -menetelmiin on tällä hetkellä tarjolla etäluentona muutaman kerran vuodessa. Ilmoittauduttuasi luennolle saat sähköpostiisi linkin, jota seuraamalla pääset osallistumaan luennolle ilmoitettuna ajankohtana. Luento nauhoitetaan ja kaikille etukäteen ilmoittautuneille lähetetään nauhoite sähköpostitse, joten voit katsoa luennon omalla ajallasi tai katsoa sen myöhemmin uudestaan. Nauhoite on katsottavissa 30 päivää.

Tulevien luentojen ajankohdat löydät ajankohtaista-osiosta sekä facebook-sivuiltani.

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.


MUUT LUENNOT JA TYÖPAJAT

Kursseja ja työpajoja ehkäisyyn, raskauteen, hedelmällisyyteen ja terveyteen liittyvillä teemoilla: pyydä tarjous! Esimerkkejä aiheista: kuukautiskierto ja terveys, hormonittomat vaihtoehdot raskauden ehkäisyyn, raskauteen valmistautuminen, kiertotietoisuutta terveydenhoidon ja terveysalan ammattilaisille, luonnollinen ehkäisy raskauden jälkeen, terveys ja hedelmällisyys menarkesta menopaussiin.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close