Yksilötapaamiset

Kaikki yksilötapaamiset ovat järjestettävissä etätapaamisina Zoomin välityksellä. Jos olet kiinnostunut aloittamaan peruskurssin, ota yhteyttä! Yksittäiselle konsultaatiolle tai jatkotapaamislle voit varata ajan tästä.

KIERTOTIETOISUUDEN PERUSKURSSI (YKSILÖ) 500€

Kiertotietoisuuden opetus tapahtuu kuuden kuukauden aikana toteutettavilla tapaamisilla, jotka sisältävät johdantokerran (2h) sekä kuusi jatkotapaamista (1h). Johdantokerta pitää sisällään Fertility Awareness menetelmien eli kiertotietoisuuden ja kierron kartoittamisen perusteet: miten miehen ja naisen hedelmällisyys toimii, mitä kuukautiskierron aikana tarkalleen ottaen tapahtuu, milloin raskaus on mahdollinen ja miten kuukautiskierron tapahtumia voi kartoittaa kehon merkkejä havainnoimalla. Jatkotapaamisten aikana opit kartoittamaan kiertoasi Justisse-menetelmän avulla tarkasti, luotettavasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Tuen sinua sekä kiertosi kartoittamisessa että sen tulkitsemisessa sekä menetelmän käytössä tavoitteidesi mukaisesti haluatpa sitten ehkäistä raskautta, tulla raskaaksi, saada tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi tai vain oppia tuntemaan paremmin omaa kehoasi. Osana jatkotapaamisia pyrimme selvittämään erilaisten epätasapainotilojen ja häiriöiden syitä ja mahdollisuuksien mukaan korjaamaan niitä kokonaisvaltaisin keinoin muun muassa elämäntapojen ja ravitsemuksen keinoin. Peruskurssin hinta sisältää kartoittamiseen tarvittavat materiaalit (opaskirja, kartat, peruslämpömittari) sekä sähköpostituen jatkotapaamisten välillä. Jos olet kiinnostunut aloittamaan kiertotietoisuuden opiskelun, ota yhteyttä: sinunkiertosi@gmail.com.

Voit halutessasi korvata johdantokerran käymällä sen ryhmäluentona, jolloin hinta tapaamispaketille on 420€. Kurssin voit halutessasi maksaa myös osissa. Yksittäisten jatkotapaamisten hinta kurssin jälkeen on 70€/1h.

KONSULTAATIO 70€/h

Voit varata tapaamisen kanssani vaikka et kartoittaisikaan kiertoasi, mutta haluat keskustella esimerkiksi ehkäisyvaihtoehdoistasi tai kaipaat kokonaisvaltaista näkemystä erilaisiin seksuaali- ja lisääntymisterveyden ongelmiin. Kanssani voit keskustella myös esimerkiksi raskauteen valmistautumisesta ja raskauteen ja synnytykseen liittyvistä kysymyksistä. Voit varata konsultaation myös jos käytät jo jotakin kiertotietoisuuteen perustuvaa menetelmää, ehkäisytietokonetta tai kartoitat kiertoasi sovelluksen avulla ja haluat keskustella menetelmästäsi ja sen käytöstä. Kiertotietoisuuden varsinainen opetus tapahtuu kuitenkin aina kurssimuotoisesti.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Zoom-tapaamisia varten tarvitset toimivan internet-yhteyden, kaiuttimen/kuulokkeet, mikrofonin ja kameran (yleensä laitteessa valmiina). Kartat lähetetään minulle sähköisesti ennen tapaamista, kännykällä otetut kuvat riittävät kunhan ne ovat tarpeeksi tarkkoja.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close