Kokonaisvaltaisia ratkaisuja hedelmällisyyteen ja lisääntymisterveyteen

väli
otayhteytta

facebook

Sinun Kiertosi tarjoaa kiertotietoisuuden (Fertility Awareness) opetusta sekä ehkäisyyn, hedelmällisyyteen, raskauden suunnitteluun ja muuhun seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyvää neuvontaa. Opetan symptotermaalista Justisse-menetelmää, joka standardoituna menetelmänä perustuu tieteellisesti todistettujen kehon merkkien tarkkaan havainnointiin ja kartoittamiseen. Symptotermaaliset menetelmät ovat oikein käytettyinä yli 99% luotettavia ehkäisymenetelmiä, mutta kierron kartoittamisesta on hyötyä myös raskautta toivoville sekä kaikille omasta kehostaan ja terveydentilastaan kiinnostuneille.

Kuukautiskiertosi on ikkuna paitsi hedelmällisyyteesi myös kokonais- ja pitkäaikaisterveyteesi. Kiertoasi kartoittamalla opit tunnistamaan kiertosi hedelmällisen ja hedelmättömän ajan luotettavasti ja tarkasti, mutta saat myös tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi. Kierron kartoittaminen selkeyttää erilaisten häiriö- ja epätasapainotilojen syitä (esimerkiksi epäsäännöllinen kierto, runsaat tai kivuliaat kuukautiset, PMS-oireet, endometrioosi, PCOS, hedelmättömyys) ja vastaanotollani pyrimme löytämään keinoja niiden korjaamiseen mahdollisimman luonnollisin keinoin. 

Sinun Kiertosi on osa liikettä, joka vaalii kokonaisvaltaista näkökulmaa seksuaali- ja lisääntymisterveyteen ja sen hoitoon sekä jokaisen oikeutta tietää ja päättää omasta kehostaan. Kunnioitan sukupuolen, seksuaalisuuden ja kulttuurien moninaisuutta ja palveluni ovat avoimia kaikille sukupuoli-identiteettiin, seksuaaliseen suuntautumiseen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta. Kerrothan yhteyttä ottaessasi mikäli sinulla on erityistarpeita, jotka toivot minun ottavan huomioon työskennellessäni kanssasi.

 

kohdut_punaiset

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close