AJANKOHTAISTA

JUSTISSE-MENETELMÄN PERUSKURSSI (ryhmä+yksilöopetus)

Seuraava Justisse-menetelmän ryhmätapaamisia ja yksilötapaamisia yhdistävä kurssi alkaa to 22.4.2021.

Kurssiin kuuluu yhteensä seitsemän kuuden kuukauden aikana toteutettavaa tapaamista, joista kolme on ryhmätapaamisia (2h) ja neljä yksilötapaamisia (1h). Kaikki tapaamiset järjestetään etänä Zoomin välityksellä ja kurssin aikana käytetään viestintään tietoturvallista viestintäportaalia.

Kurssin aikataulu:

To 22.4 klo 17 – 19 on johdantokerta, jonka aikana käydään läpi Justisse-menetelmän perusteet: miten ihmisen hedelmällisyys toimii, mitä kuukautiskierron aikana tarkalleen ottaen tapahtuu ja miten voimme tunnistaa kierron hedelmättömän ja hedelmällisen ajan kehon merkkejä havainnoimalla.

To 29.4 klo 17 – 19 on toinen ryhmätapaaminen, jolla kertaamme johdantokerran asiat, käymme läpi kysymyksiä ja ajatuksia joita johdantokerta on tuonut mieleen ja opettelemme käyttämään Justisse-menetelmän merkintätapoja.

To 5.8 klo 17 – 19 on ryhmätapaaminen, jonka aikana on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja ajatuksia sekä oppia muiden kokemuksista ja kysymyksistä. Voidaan myös keskustella kokemuksista ja teemoista, joita yksilötapaamisten aikana on saattanut nousta esiin (esimerkiksi liittyen kuukautiskierron terveyteen).

Ryhmätapaamisten välillä kurssi tapahtuu yksilötapaamisten muodossa. Yksilötapaamisilla ja niiden välillä opit kartoittamaan kiertoasi Justisse-menetelmän avulla tarkasti ja luotettavasti. Tuen sinua sekä kiertosi kartoittamisessa että sen tulkitsemisessa sekä menetelmän käytössä tavoitteidesi mukaisesti haluatpa sitten ehkäistä raskautta, tulla raskaaksi, saada tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi tai vain oppia tuntemaan paremmin omaa kehoasi. Yksilötapaamisia kurssiin kuuluu siis yhteensä neljä ja ne ajoittuvat touko-lokakuulle riippuen yksilöllisestä tilanteesta.

Kurssin hinta on 400€ (sis. alv 24%), josta 10% maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loput on mahdollista maksaa 1-5 erässä. Kurssin hintaan sisältyvät opetus ja kartoitusmateriaalit, jotka osallistujat saavat postitse ennen kurssin alkua. 

Ryhmä toteutuu vähintään neljällä osallistujalla ja ryhmän maksimikoko on kuusi. Jos osallistujia olisi enemmän niin tämä ryhmä täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittauduthan viimeistään ke 14.4 mennessä sähköpostitse sinunkiertosi@gmail.com. Kurssin toteutumisen varmistauduttua lähetän ilmoittautuneille linkin, jonka kautta täytetään osoitetiedot ja maksetaan ilmoittautumismaksun. Saat ilmoittauduttuasi ilmoittautumisvahvistuksen ja esitietolomakkeen ja sopimuksen allekirjoitettavaksesi sekä kartoitusmateriaalit postitse.

Huom! Tämä kurssi sopii erityisesti niille, jotka haluavat opetella käyttämään Justisse-menetelmää raskauden välttämiseen tai omaan kehoon tutustumisen välineenä ja joilla on suhteellisen säännöllinen kierto. Täysin haasteeton kierron ei tarvitse olla mutta jos sinulla on laajoja kuukautiskierron terveyteen liittyviä haasteita, kuukautiskierto ei ole vielä palannut synnytyksen jälkeen tai toivot kurssista apua hedelmättömyyteen, huomioithan, että yksilökurssi voi olla sinulle parempi valinta.


 

JOHDATUS FERTILITY AWARENESS -MENETELMIIN

to 18.3.2021 klo 17-19 

pe 19.3 klo 17-19

Tällä johdantoluennolla saat tietoa kiertotietoisuudesta eli Fertility Awareness -menetelmistä ja niiden käytöstä ehkäisymenetelminä tai raskauden suunnittelussa sekä apuna kuukautiskierron terveyteen tai hedelmällisyyteen liittyvien haasteiden kartoittamisessa. Luennolla ei keskitytä mihinkään tiettyyn menetelmään vaan puhutaan kuukautiskierron kartoittamisesta ja siihen perustuvista menetelmistä yleisellä tasolla.

Sisältö:

1. Kuukautiskierron kartoittamisen tieteellinen ja fysiologinen perusta
2. Mitä on Fertility Awareness? Katsaus kuukautiskierron kartoittamiseen perustuviin menetelmiin eli kiertotietoisuuteen
3. Raskauden välttäminen: Kiertotietoisuus ehkäisymenetelmänä
4. Entä kun raskaus on toiveissa? Kiertotietoisuus raskauden suunnittelussa
5. Mitä kierto kertoo? Kiertotietoisuus terveystyökaluna ja hedelmällisyys osana kehon toimintoja

Luennon hinta on 25€ / osallistuja (sis. alv. 24%). Luennon aikana tai sen jälkeen on mahdollista osallistua ja esittää kysymyksiä.

Ilmoittauduttuasi luennolle saat sähköpostiisi zoom-linkin, jota seuraamalla pääset osallistumaan luennolle ilmoitettuna ajankohtana. Luento nauhoitetaan ja kaikille etukäteen ilmoittautuneille lähetetään nauhoite sähköpostitse, joten voit katsoa luennon omalla ajallasi tai katsoa sen myöhemmin uudestaan. Nauhoite on katsottavissa 30 päivää.

HUOM! Teknisistä ongelmista johtuen luento siirretty torstailta 18.3 perjantaille 19.3!

Ilmoittautuminen päättynyt.


 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close