AJANKOHTAISTA


JOHDATUS KIERTOTIETOISUUTEEN -ETÄLUENNOT

Säännöllisesti järjestettävillä etäluennoilla sinulla on mahdollisuus oppia kiertotietoisuuden perusteet ja kuulla kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta lisääntymis- ja seksuaaliterveyteen omalla kotisohvalla. Etäluento toimii johdantona kiertotietoisuuteen eli Fertility awareness -menetelmään, jota voidaan käyttää luotettavana ehkäisymenetelmänä, apuna raskauden suunnittelussa tai työkaluna oman terveydentilan seuraamiseen ja parantamiseen.

Sisältö:
1. Johdatus kiertotietoisuuteen perustuviin menetelmiin
2. Miten naisen ja miehen hedelmällisyys toimii?
3. Kuukautiskierron tapahtumat pintaa syvemmältä
4. Kierron kartoittamisen perusteet ja Justisse-menetelmä

Johdantokerta pitää sisällään kiertotietoisuuden ja kierron kartoittamisen perusteet. Menetelmän opetus ja sen käyttö terveystyökaluna tapahtuu peruskurssilla tai erikseen sovittavilla jatkotapaamisilla.

Hinta 30€ / osallistuja (sis. alv. 24%).

Luento toteutaan etänä Zoom-palvelun kautta (ks. ilmoittautumislinkit kullekin luennolle alla). Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiisi maksutiedot sekä linkin, jota seuraamalla pääset osallistumaan luennolle ilmoitettuna ajankohtana.Osallistuaksesi tarvitset toimivan internet-yhteyden, sähköpostiosoitteen ja laitteen, jossa on videokamera, mikrofoni sekä kaiutin/kuulokkeet. Luennon aikana ja sen jälkeen on mahdollista osallistua ja esittää kysymyksiä.

Lisätietoja saat Suvilta: sinunkiertosi@gmail.com tai 0407383517.

Seuraavien etäluentojen päivämäärät:

Su 26.4.2020 klo 10-12.30 Ilmoittautumiseen – Tapahtumakuvaus Facebookissa


KIERTOTIETOISUUDEN PERUSKURSSI 17.5 – 9.8.2020

 

Osallistuttuasi Johdatus kiertotietoisuuteen -luennolle, voit jatkaa kiertotietoisuuden opiskelua peruskurssilla. Seuraava kiertotietoisuuden peruskurssi järjestetään 17.5 – 9.8.2020. Tapaamiset ovat sunnuntaisin 17.5, 24.5, 7.6, 21.6, 12.7, 26.7 ja 9.8 klo 10-12. Jos et pääse jollekin kerralle, saat tapaamisen katsottavaksesi nauhoituksena. Aikataulua voidaan ensimmäisellä tapaamisella vielä muokata yhdessä osallistujien kanssa jos sille on tarve.

Kurssilla opit kiertotietoisuuden perusteet ja saat menetelmän käyttöösi helposti ja nopeasti. Kurssi toteutetaan etäopetuksena, joten voit osallistua mistä päin Suomea tai maailmaa hyvänsä. Ryhmätapaamiset mahdollistavat myös toisten kokemuksista oppimisen. Opit havainnoimaan ja kuvailemaan hormonaalisista muutoksista kertovia kehon merkkejä sekä kartoittamaan ja tunnistamaan kuukautiskiertosi hedelmällisen ja hedelmättömän ajan. Lisäksi opit tunnistamaan, millainen on normaali kuukautiskierto ja miten kokonaisterveytesi heijastuu kuukautiskiertoosi.

Kiinnitämme erityistä huomiota kiertotietoisuuteen ehkäisymenetelmänä ja menetelmän luotettavaan käyttöön, mutta tutustumme myös kiertotietoisuuden käyttöön terveystyökaluna ja kierron terveyteen ja hedelmällisyyteen vaikuttaviin seikkoihin. Lisäksi käydään läpi kierron kartoittamista erityistilanteissa (epäsäännöllinen kierto ja kiertoon liittyvät häiriöt, imetys, vaihdevuodet).

Kurssilla käytetään englanninkielistä opaskirjaa mutta saat
käyttöösi runsaasti myös suomenkielisiä opetusmateriaaleja. Kurssi toteutetaan ryhmätapaamisina Zoom-palvelun välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai muun laitteen, jossa on kamera, mikrofoni ja kaiutin (tai kuulokkeet) sekä toimivan nettiyhteyden. Ryhmätapaamisia on yhteensä seitsemän ja jokaisen tapaamisen kesto on 2h. Kurssin hintaan sisältyy yksi yksilötapaaminen (1h), jolla voidaan tarkastella kunkin omia karttoja ja yksilöllistä tilannetta sekä arvioida jatkotapaamisten tarvetta. Erityistilanteissa yksilötapaamisten varaaminen peruskurssin lisäksi on aina suositeltavaa.

Kurssin hinta on 300€ (sis. alv 24%). Hinta sisältää opetuksen, kirjalliset materiaalit sekä yhden yksilötapaamisen ja se on mahdollista maksaa kahdessa erässä. Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse 10.5.2020 mennessä: sinunkiertosi@gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä missä tarkoituksessa haluat ensisijaisesti oppia kiertotietoisuutta käyttämään ja halutessasi tarkemmin omasta tilanteestasi sekä mahdollisista erityistarpeistasi.

Huomioithan, että kurssille osallistuminen edellyttää osallistumista Johdatus kiertotietoisuuteen -luennolle, joita järjestetään säännöllisesti etänä.

Katso tapahtumakuvaus Facebookissa.

JOS OLET KIINNOSTUNUT OSALLISTUMAAN KIERTOTIETOISUUDEN PERUSKURSSILLE MUTTA SITÄ EI JUURI NYT OLE TARJOLLA, OTA MINUUN YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE sinunkiertosi@gmail.com. ALOITAN PERUSKURSSIN JOS KIINNOSTUNEITA ON TARPEEKSI!


 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close