Kiertotietoisuuden opetus


Kaikki kurssitapaamiset järjestetään tällä hetkellä etätapaamisina Zoomin välityksellä

JUSTISSE-MENETELMÄN PERUSKURSSI (YKSILÖOPETUS)

Justisse-menetelmän opetus tapahtuu kuuden kuukauden aikana toteutettavilla tapaamisilla, jotka sisältävät johdantokerran (2h) sekä kuusi jatkotapaamista (1h).

Johdantokerta pitää sisällään Fertility Awareness menetelmien eli kiertotietoisuuden ja kierron kartoittamisen perusteet: miten miehen ja naisen hedelmällisyys toimii, mitä kuukautiskierron aikana tarkalleen ottaen tapahtuu, milloin raskaus on mahdollinen ja miten kuukautiskierron tapahtumia voi kartoittaa kehon merkkejä havainnoimalla.

Jatkotapaamisten aikana opit kartoittamaan kiertoasi Justisse-menetelmän avulla tarkasti ja luotettavasti. Tuen sinua sekä kiertosi kartoittamisessa että sen tulkitsemisessa sekä menetelmän käytössä tavoitteidesi mukaisesti haluatpa sitten ehkäistä raskautta, tulla raskaaksi, saada tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi tai vain oppia tuntemaan paremmin omaa kehoasi. Osana jatkotapaamisia pyrimme selvittämään erilaisten epätasapainotilojen ja häiriöiden syitä ja mahdollisuuksien mukaan korjaamaan niitä kokonaisvaltaisesti muun muassa elämäntapojen ja ravitsemuksen keinoin.

Kurssin kokonaishinta on 500€, jonka voi tarvittaessa maksaa erissä. Hinta sisältää kartoittamiseen tarvittavat materiaalit (opaskirja, kartat, peruslämpömittari) sekä sähköpostituen jatkotapaamisten välillä.  Yksittäisten jatkotapaamisten hinta kurssin jälkeen on 70€/1h. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kurssi-ilmoittautumiseen.

 

JUSTISSE-MENETELMÄN PERUSKURSSI (RYHMÄ+YKSILÖOPETUS)

Justisse-menetelmän voit opetella myös kurssilla, jossa yhdistyy ryhmä- ja yksilöopetus. Kurssi  tapahtuu kuuden kuukauden aikana toteutettavilla tapaamisilla, joista kolme on ryhmätapaamisia (2h) ja neljä yksilötapaamisia (1h).

Kurssi alkaa ryhmässä toteutettavalla johdantokerralla, joka pitää sisällään Fertility Awareness menetelmien eli kiertotietoisuuden ja kierron kartoittamisen perusteet: miten miehen ja naisen hedelmällisyys toimii, mitä kuukautiskierron aikana tarkalleen ottaen tapahtuu, milloin raskaus on mahdollinen ja miten kuukautiskierron tapahtumia voi kartoittaa kehon merkkejä havainnoimalla. Johdantokerran jälkeen kurssi jatkuu jatkotapaamisilla, joista kaksi on ryhmätapaamisia ja loput neljä yksilötapaamisia.

Jatkotapaamisten aikana opit kartoittamaan kiertoasi Justisse-menetelmän avulla tarkasti ja luotettavasti. Tuen sinua sekä kiertosi kartoittamisessa että sen tulkitsemisessa sekä menetelmän käytössä tavoitteidesi mukaisesti haluatpa sitten ehkäistä raskautta, tulla raskaaksi, saada tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi tai vain oppia tuntemaan paremmin omaa kehoasi. Osana jatkotapaamisia pyrimme myös selvittämään erilaisten kuukautiskiertoon vaikuttavien epätasapainotilojen ja häiriöiden syitä ja mahdollisuuksien mukaan korjaamaan niitä kokonaisvaltaisesti muun muassa elämäntapojen ja ravitsemuksen keinoin. Jos sinulla on paljon kuukautiskierron terveyteen liittyviä haasteita tai toivot kurssista apua esimerikiksi hedelmättömyyteen, huomioithan, että yksilökurssi voi olla sinulle parempi valinta.

Kurssin kokonaishinta on 400€, jonka voi tarvittaessa maksaa erissä. Hinta sisältää kartoittamiseen tarvittavat materiaalit (opaskirja, kartat, peruslämpömittari, suomenkieliset opetusmateriaalit) sekä sähköpostituen jatkotapaamisten välillä.  Yksittäisten jatkotapaamisten hinta kurssin jälkeen on 70€/1h. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tulevien kurssien ajankohdat löydät ajankohtaista-osiosta sekä facebook-sivuiltani.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close