Raskauden suunnittelu

Kiertotietoisuus antaa mahdollisuuden tietää luotettavasti milloin hedelmällinen aika alkaa ja loppuu ja ajoittaa yhdyntä päiville, jolloin raskaus on mahdollinen. Jos raskauden yrittäminen ajoittuu toistuvasti hedelmättömille päiville esimerkiksi virheellisten laskelmien takia, ei raskaus voi alkaa. Kiertoaan kartoittava tietää olevansa raskaana ilman raskaustestiäkin ja tietää myös tarkalleen milloin raskaus on saanut alkunsa.

Hedelmättömyys on alati kasvava ongelma ja yhä useampi kärsii tahattomasta lapsettomuudesta. Kun kierron kartoittamista käytetään terveystyökaluna, voi selittämättömälle lapsettomuudellekin löytyä syy. Toisinaan hedelmällisyys palautuu yksinkertaisilla elämäntapa- ja ruokavaliomuutoksilla, toisinaan taustalla olevat syyt ovat moniuloitteisia ja niiden korjaaminen haastavampaa. Kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilaisena minulla on valmiudet auttaa kierron tapahtumien tulkinnassa, neuvoa muutoksissa, joita voit itse tehdä parantaaksesi hedelmällisyyttäsi ja tarvittaessa ohjata sopivien ammattilaisten luo tutkimuksiin tai hoitoon.

Toisinaan elämä yllättää mutta silloin kun siihen on tilaisuus, raskauteen valmistautuminen kannattaa. Suosittelen raskautta suunnitteleville kuukautiskierron kartoittamista sekä kiertoon ja kokonaisterveyteen liittyvien ongelmien selvittämistä ennen raskauden yrittämistä, sillä äidin terveydellä on suuri vaikutus niin raskauden, synnytyksen kuin imetyksenkin sujuvuuteen. Jos haluat työskennellä kanssani raskautta suunnitellessasi, suosittelen ilmoittautumaan Justisse-menetelmän yksilökurssille.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close